Öğrencilerimizin Dikkatine!

KOVİD-19 salgınından dolayı üniversitemizin bütününde olduğu gibi Enstitümüzde de 2019-2020 Bahar yarıyılında Eğitim-Öğretim, uzaktan eğitim yoluyla dijital ortamlarda sürdürülmektedir. Bu kapsamda Enstitümüzde okutulan tüm dersler için sanal sınıflar oluşturulmuş ve Eğitim-Öğretime bu platformlarda devam edilmektedir. Yapılan incelemeler sonucunda bahar yarıyılı başında üniversitemiz otomasyon sitemine kayıt yaptığı halde uzaktan eğitim sanal sınıflarına kayıt yapmayan öğrencilerin olduğu belirlenmiştir. Bu öğrencilerimiz Enstitümüz web sayfasında ilan edilmiştir.

Sanal sınıflara kayıt yaptırmayan öğrencilerimiz yapılacak olan yarıyıl sonu ve bütünleme sınavlarına giremeyeceklerdir. Bu duyuru tebliğ hükmünde olup öğrencilere ayrıca bir bildirimde bulunulmayacaktır.

İndir (PDF, 172KB)